top of page

HIFU 4D

Hög Intensivt Fokuserad Ultraljud
Ansiktslyft,
fettreducering & uppstramande behandling.

HIFU

Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen, kroppen, reducera fett och utföra vaginaltightening. ​

 

HIFU är en avancerad icke invasivt estetisk åtgärd och innebär ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp ​ Genom denna behandling levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader. Behandlingen når till samma hudlager som ett kirurgiskt ingrepp. Den stramar åt huden genom att direkt skada under huden för att sedan producera nya starkare fibrer.

HIFU 4D maskinen
Ansiktslyft med HIFU

Ansiktslyft med HIFU

HIFU kan behandla lös hud som framträder på ansikte och kropp. Det är även möjligt att effektivt behandla envisa fettdepåer och celluliter genom att gå ner 13 mm under huden och förstöra fettet och strama åt huden ​ Beroende på utgångsläge, kan man räkna med att det oftast räcker med en behandling för resultat, men man kan behöva fler. Alla kan utföra behandlingen, både män och kvinnor. Med Hifu ansiktslyft får man liknande effekt som vid botox, PDO-trådar och fillers, dock helt naturligt och är en riktig skin booster.

Före, under och efter behandling

Antal behandlingar som krävs är varierande, vanligtvis behövs endast 3-6 behandlingar för att huden ska stramas åt med HIFU-behandlingen.

Acne HIFU behandling

Det första resultatet med behandlingen kan visas sig två månader efter behandlingen och huden kan då kännas lite stramare. Om man behandlar fettdepåer (t e x dubbelhaka, mage och ben) kan man se effekt efter ca 3 månader. Kollagen- och elastinproduktionen pågår mellan 1-3 månader vilket krävs för att huden ska återställa nya och starkare kollagen och elastinfibrer. Upplösning av fettceller pågår upp till 6 månader. Det slutliga resultatet visar sig således efter cirka tre månader efter utförd behandling.

Hur länge resultatet varar varierar från person till person och beror på bl.a. ålder, medicinering, rökning och hudkvalité. Men vanligtvis varar resultatet cirka ett till två år efter utförd behandling.

Vaginal tightening

Vi använder senaste HIFU-tekniken för tightening. Metoden är European CE  godkänd. HIFU är enkel, helt icke-invasiv behandling och penetrerar värme mycket djupare än en traditionell laser i SMAS-skiktet. Även om HIFU vaginal tightening är en medicinsk behandling är HIFU vaginal tightening ett val för medicinska och ickemedicinska utövare. Terapeuten är utbildad enligt högsta standard. ​

 

En konsultation i form av gynekologis kundersökning är obligatoriskt för alla. (Sker hos Gynekologen). Därefter kan du boka en kostnadsfri konsultation hos oss.

 

Vem är lämpad för HIFU vaginal tightening? Minskad känsel, torra slemhinnor, slapp efter förlossningen, begynnande framfall.

Viktigt före alla HIFU behandlingar

Längden på en behandling är beroende på vilket område som ska behandlas. Generellt pågår en behandling från 45 till 90 minuter.

Viktigt om HIFU

Viktigt
• Du får du inte konsumera alkohol eller blodförtunnande mediciner.

• Du bör inte ha gjort botox eller fillers en månad innan.

Följande grupper/personer får inte göra HIFU-behandlingen

• Gravida eller ammande kvinnor

• Personer som injicerat PAAG (polyacnylamide hydrogel)

• Personer med högt blodtryck, högt blodsocker eller höga blodfetter • • Diabetiker

• Personer med abscess (då huden inte är normal)

• Personer med hjärtsjukdom eller som har gjort hjärtoperation
• Personer som gjort fillers/botox mindre än en månad tidigare

Adress

Flottiljgatan 69

721 31 Västerås

Telefon

Email

Följ oss

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page