top of page
Acne behandling

Estetiska

behandlingar

Här hittar du våra exklusiva klinikbehandlingar.

Spa-dagen

Maskinteknik & utrustning

Vi är stolta över att kunna erbjuda individuella, överlägsna kliniktjänster med toppmodern maskinteknik. Men det som utmärker Hässlö SPA som en ledare inom skönhetsbehandlingar är vår passion för att hjälpa människor och vår omsorg om våra kunder under hela behandlingsprocessen. Våra terapeuter är utbildade och certifierade inom all klinikutrustning som vi utför.

Urval av Hässlö Estetiska behandlingar

HIFU

Facelift

Behandling är FDA-godkända för att lyfta huden i ansiktet, halsen, kroppen, reducera fett och utföra vaginaltightening.

HIFU

Fettreducering ansikte & kropp

HIFU kan behandla lös hud som framträder på ansikte och kropp. Det är även möjligt att effektivt behandla envisa fettdepåer och celluliter genom att gå ner 13 mm under huden och förstöra fettet och strama åt huden

HIFU

Huduppstramning ansikte & kropp

HIFU är en avancerad icke invasivt estetisk åtgärd och innebär ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp. Genom denna behandling levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader. Behandlingen når till samma hudlager som ett kirurgiskt ingrepp. Den stramar åt huden genom att direkt skada under huden för att sedan producera nya starkare fibrer. 

Permanent hårborttagning

Ansikte & kropp

Hårborttagning med diode-laser är den senaste tekniken inom hårborttagning och är en effektiv, snabb och säker metod för att uppnå ett permanent resultat. Det fungerar genom att laserljuset passerar genom huden och värmer upp pigment i håret. Värmen sprider sig därefter från håret ned till hårrötterna som värms upp till ca 70° Celsius och dör.

Laser

Peeling för jämnare hudton & hudföryngring

Lasern aktiverar kolpartiklar och förbättrar därmed produktionen av kollagen i din hud, rensar porer från överflödigt talg, polerar bort döda hud celler, minskar acneärr och minimerar pigmentering.​ Carbon Peel passar alla hudtyper och alla åldrar. För att få en optimal effekt rekommenderar vi att göra 3-5 behandlingar med 2 veckors mellanrum.

Laser

Pigmenteringsborttagning

Behandlingen mot pigment är en icke-invasiv och smärtfri laserbehandling med toppmodern Q-switchad Nd-Yag Laser-maskin som producerar korta, snabba och högintensiva ljuspulser med maximal kapacitet för behandling av de övre och mellersta hudskikten. 

Laser

Borttagning av tatueringar

Vi tar bort oönskade tatueringar med vår lasermaskin som har två olika lasertyper vilket gör att vi kan ta bort olika pigment i en tatuering. Vi arbetar med 1064nm och 532nm, dessa arbetar på 7 olika pigment.​ Man kan behöva gå på 1 - 4 tillfällen innan tatueringen är helt avlägsnad. 

Adress

Flottiljgatan 69

721 31 Västerås

Telefon

Email

Följ oss

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page