top of page

Välkommen till oss!

Vi som brinner för att din behandling alltid ska bli till en personlig upplevelse som ger dig ditt önskade resultat. 

Hudterapeut västerås

Susanna H

Hudterapeut CIDESCO examen, SPA-terapeut

Susanna har bidragit på ett betydande sätt sedan Hässlö SPA grundades. Det har varit möjligt tack vare lång erfarenhet, en vilja att ständigt förbättras och bransch ledande färdigheter.

Susannas favoritbehandling Correcting Ansiktsbehandling med multisyrakomplex.  

Ann Louise P

Massageterapeut och SPA-terapeut

Vi är glada över att Ann-Louise efter många år av framgång på några av branschens ledande kliniker valt att ansluta sig till oss. Våra kunder har stor glädje av de omsorgsfulla behandlingarna och det lyhörda arbetssättet.

Ann-Louise favorit behandling är Magnesium Wellness

_DSC5494_edited.jpg
Simon_edited.jpg

Simon F

Medicinsk massageterapuet

Simon är Medicinsk massageterapeut som specialiserat sig inom en rad olika behandlingsmetoder, som var och en hjälper dig med problemet och inte bara smärtsymptomen i sig. Boka en tid hos Simon om du vill veta mer om hur han kan hjälpa dig.

Frida L - Platschef

Hudterapeut, Massageterapeut, SPA-terapeut, HIFU-terapeut, Laser-terapeut. CIDESCO examen.

Frida har arbetat och drivit flera av Sveriges största SPA anläggningar och kliniker. Frida har gått en mängd vidareutbildningar och behandlat flera tusen kunder under sina 13 år som hudterapeut. Vi är idag otroligt stolta att ha Frida som platschef på vår anläggning i Västerås. Frida arbetar med all apparatur på vår klinikavdelning. Fridas favoritbehandling är HIFU facelift som ger otroliga resultat och väldigt nöjda kunder. 

frida medlemsbrev.jpg
bottom of page