SOMMAR

ERBJUDANDE

 

50%

PÅ SPA-ENTRE

 

GÄLLER 27 Jul-31 Aug

SPA & Fitness

Hos oss kan du njuta av följande:

 

Pool

Ångbastu

Torrbastu

Ishinksdusch

Te / Frukt / Vatten / Bubbelvatten

Relaxavdelning

Komplett gym

Tyst vilorum

Hos oss på Hässlö Spa finns ett handplockat team av terapeuter, tränare och specialister som väntar på att få hjälpa till.

Vi har många sköna behandlingar för kroppen att erbjuda, klicka här för att se vårt stora utbud. Om du önskar koppla av i vårt spa och relax ber vi dig vänligen ringa eller maila oss för att boka din tid då vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och behöver ha koll på antalet besökare. 

 

 

Pris för Spa & Relax

Vardagar 295 kr

Helg 395 kr 

 

 

Inför ditt besök:

Handdukar och badrockar ingår men ta med egna badkläder.

Vi rekommenderar att du kommer till oss minst 1 timme innan bokad behandling för att ge kropp och sinne tid att varva ner. För att få maximal effekt av din behandling är det av godo att sitta i bastun, mjuka upp sig i varma poolen eller bara vara i den rogivande miljön.

Det är ej tillåtet att medtaga dryck eller mat.

 Vi bjuder alla besökare på te eller kaffe, smaksatt vatten, färsk frukt och snacks. Det finns även kalla drycker att köpa på plats.

Åldersgräns 18 år (15 år i målsmans sällskap).

Dry Sauna

För att främja en hälsosam livsstil och för att uppnå en vacker, frisk hud uppmanar vi till att dagligen leva efter fyra hörnstenar; hälsosam kost, regelbunden motion, mental avkoppling och vård av ansikte och kropp.

HÄLSORESAN

fyrahornstenar.jpeg

KERSTIN FLORIAN

Produkter med det bästa från naturen och den senaste teknologin. 

Fördelarna med de hälsobringande effekterna som naturen ger är själva grunden hos Kerstin Florians produkter. En sammansättning av naturliga och aktiva växter med cosmeceutial-ingredienser för att leverera den bästa dagliga hudvården. En upplevelse med direkta och även långsiktiga resultat.

 

Vi formulerar våra produkter med högsta respekt för kvalité och äkthet samtidigt som vi vill att produkterna ska var både säkra och effektiva att använda. De europeiskt inspirerade linjerna baseras på flertalet hållbara och naturliga källor med formuleringar som är rika på alger, mineralvatten, lera, örtextrakt, ekologiska oljor, antioxidanter, essentiella vitaminer och mineraler. 

 

För att maximera säkerhet, renhet och effekt förfinas Kerstin Florians produkter ständigt. Genom vetenskap, forskning och avancerad teknologi kan vi upprätthålla den naturliga förmågan hos ingredienser med det bästa naturen har att ge.

Hur väljer vi ut och finner våra ingredienser? Är det skillnad på kvalité och hur kan vi försäkra att de ingredienser vi väljer håller en hög kvalité? Vad menas när en ingrediens är ekologisk? Vad menar vi när vi använder vildskördade växter?

Vi har sedan lång tid tillbaka utarbetat ett ömsesidig gott samarbete med respekterade experter och leverantörer världen över som vi kan lita på. De spårar endast de ingredienser som har den högsta kvalitén, som är säkra, hälsosamma och effektiva för att uppnå de resultat våra kunder söker i sin hudvård.

 

I sin kärna, betyder helt enkelt ekologiskt att det är naturligt och utvunnet från växter, med andra ord, inte syntetiskt framställt eller på annat sätt ändrat på ett onaturligt sätt. Enligt USDA – USA departement för jordbruk, betyder ekologiskt att något är producerat utan användning av syntetiska konserveringsmedel, petrokemikalier, strålning eller med besprutning.

 

Med viltväxande menas en växt som har skördats efter att den har fått växa fritt och naturligt i motsats till växter som har massproducerats eller odlats. Det innebär också att viltväxande växter ibland kan vara svåra att få tag på då klimat eller andra miljöaspekter som t.ex. torka eller storm kan påverka skörd.

Fler ingredienser som har samma namn kan ha skilja en hel del gällande kvalité, hållbarhet, tillgänglighet och i effekt. Därför är vår långa erfarenhet med säkra leverantörer som vi litar på, en mycket värdefull tillgång för att vi har kunnat hålla en konstant hög kvalité på Kerstin Florians produkter.