top of page

Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling Västerås

En vacker hy med lyster och en mjuk, slät och ren känsla är resultatet av regelbunden ansiktsvård samt rätt anpassade produkter för din hudtyp. Hos oss på Hässlö SPA så får du en hudanalys i varje ansiktsbehandling för att du ska veta vilka produkter din hud är i behov av för att förlänga effekten av våra behandlingar. Varje behandling anpassas efter ditt hudtillstånd så du kan aldrig välja fel behandling. Vi arbetar med vetenskapligt bevisade produkter så du ska få det bästa resultatet. 

Applicera ansiktsmask

Urval av Hässlö ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling klassisk

50 min, 80 min

Vår klassiska ansiktsbehandling ger din hud djuprengöring av porer, återfuktning och ger huden en rik näringsboost. Cellerna syresätts och och cellförnyelsen ökar. Cirkulationen ökar vilket förebygger rynkor och fina linjer. Hudterapeuten tar fram ett anpassat hudvårdsschema för just din hud. 

INGÅR
Hudanalys, rengöring, ånga, por-rengöring, ögonbrynsplock, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar, ansiktsmask anpassad efter din hudtyp, serum och creme allt anpassat efter din huds behov.

Pris 1295 SEK

Correcting multisyra föryngrar & förnyar 

80 min

En ansiktsbehandling som ger resultat! Denna är för dig som är i behov att få en lyxig behandling men även är ute efter ett resultat. En ansiktsbehandling som kan utföras som en kur eller vid individuella behandlingstillfällen. Behandlingen ger föryngrande och strukturella effekter med ökad lyster. För dig som vill ha en lite längre syra-behandling. Passar en miljöbelastad, problemhud eller hyperpigmenterad hud.  30% multisyrapeeling.

 

INGÅR
Hudanalys, rengöring, ånga, por-rengöring, Multisyra peeling 30%, massage av ansikte, hals, dekolletage, axlar och skalp massage, ansiktsmask anpassad efter din hudtyp, serum och creme allt anpassat efter din huds behov, (
porrengöring ingår ej i 50 min).

Pris 1295 SEK

Ansiktsbehandling fukt & förnyelse

50 min, 80 min

En unik upplevelse som omsluter hud och sinne, med ett återställande skydd som både förnyar, förvandlar och stärker din hud.
De veganska och ekologiska ANDA produkterna anpassas och blandas  efter dina behov för en spänstig, kraftfull och vacker hy.

INGÅR 

Rogivande uppstart med aroma oljor, följs av rengörande massage, peeling, akupressur och massage förstärkt med Gua Sha teknik.

Pris 995 SEK

Ansiktsbehandling Lyx

110 min

Behandlingen inleds med en skön och lugn ryggmassage med varm biotansk aromaolja från Kerstin Florian. Därefter vår klassiska ansiktsbehandling. När du är som mest avslappnad och får en lyxig fuktmask kommer du få en uppiggande skrubb på händerna som sedan packas in i mineralcreme och aromaoljor. 

INGÅR: Ryggmassage, hudanalys, rengöring, ånga, por-rengöring, massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar, ansiktsmask anpassad efter din hudtyp, saltsckrubb, aromaoljor, serum och creme allt anpassat efter din huds behov. Färg av fransar & ögonbryn ingår.

Pris 1995 SEK (Bästsäljare)

Ansiktskur

30 min

Inleds med en rengöring följt av peelingmask som ger huden en ren känsla. Njut av en ansiktsmassage med våra lyxigaste olja. Kuren avslutas med en närande olja och mineralrik creme som lämnar din hud full av lyster. 

Pris 695 SEK

hfkKy1t0.jpeg
bottom of page