top of page

Avancerad ansiktsbehandling

Avancerade Ansiktsbehandlingar

Vi utför avancerade ansiktsbehandling i Västerås i form av syrapenslingar. Vi har valt att använda oss av Dermaceutic som höjer hudvårdsstandardern med den senaste vetenskapliga tekniken och expertisen och genom att leverera exceptionella resultat för varje individs hud. Oavsett hudproblem eller estetiska förfaranden är alltid uppdraget att tillhandahålla rätt kombinationer av aktiva ämnen i de mest effektiva koncentrationerna.

Dermaceutic tillverkar flera olika typer av kemisk peeling som alla har olika behandlingssyften. Efter en dermaceutic peeling kommer din hudspecialist att rekommendera dig den mest passande hemmabehandlingen efter att ha diagnostiserat och analyserat din hudtyp. Varje behandling anpassas efter ditt hudtillstånd så du kan aldrig välja fel behandling. Vi arbetar med vetenskapligt bevisade produkter så du ska få det bästa resultatet. 

zc_a1OvZ_edited.jpg

Milk Peel

Syra pensling med direkta resultat.  

Milk Peel innehåller 50% glykolsyra, salicylsyra, mjölksyra.

En behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter.  Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar upp oren, trött och livlös hud- en riktig askungepeel. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peeling kuren.                                                                                                         

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med mjölksyrapeel, avslutande post-peel. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall.

 

Pris 1700:-

Acne peel

Syra pensling för problem hud.

Acne peel innehåller 30% glykolsyra, salicylsyra, bentonitlera.

Effektiv djuprengöring för huden. Särskilt lämpad för fet hud, oren och aknehud samt för mildare föryngring. Ger en fin lyster och renar huden effektivt. För bästa resultat rekommenderar vi att Dermaceutics hemmavårdsprodukter används före, under och efter peeling kuren.

 

I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Mask Peel och avslutande creme. Mask Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall.               

 

Pris 995:-

TCA peel

Kraftfull och djupgående, reducerar rynkor.

TCA peel innehåller 18% trichloroacetic acid eller triklorättiksyra med andra ord.

Kemisk peeling TCA är en syrabehandling som passar perfekt för huden med ålderstecken, pigmenteringar, postakne ärr och med akne. Kemisk peeling TCA ökar fasthet, spänst och hudens elastisitet samt dämpar inflammation, blemmor och uslag.

Medicinsk hudvård med hållbart resultat. Passar perfekt för fet, blandad och acne hud. Du som har mogen hy och önskar förebygga förtyda hudåldrande, motverka slapp hud samt åldersrelaterad pigmentering får snabb effekt efter 1 behandlingen.

INGÅR: Regöring med pre-peel, appliceirng av TCA syra, applicering av Cosmo peel cream (som avlägsnas efter ca 4 timmar hemma.) Din hud kommer att flagna efter 2-4 dagar och du bör följa våra rekommendationer med hudvårdsrutiner hemma. 

 

Pris 1700 SEK

hfkKy1t0.jpeg
bottom of page